Verkoopmedewerker(ster) parttime

In hartje Amsterdam vind je onze winkel Amsterdam Watch Company; een waar paradijs voor liefhebbers en verzamelaars van vintage horloges. Wij staan bekend om onze onstuitbare passie en enorme productkennis; iets dat verder gaat dan alleen zuiver technische specificaties of verkoopadvies. We delen namelijk ook dolgraag de geschiedenis, de mythes en legendes achter alle modellen die in onze winkel te vinden zijn; dat is tenslotte wat het horloge zo bijzonder maakt.

Momenteel zijn wij opzoek naar iemand die ons fijne team wilt versterken. Ben jij een enthousiast horlogeliefhebber, commercieel en klantgericht? Solliciteer dan naar deze functie!

Taken en verantwoordelijkheden:

Als AWCo verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van zowel vintage als moderne horloges. Hierbij is het van groot belang dat je meedenkt met de klant en op maat advies kunt geven. Naast verkopen zul je ook bezig zijn met het etaleren van nieuw binnengekomen horloges en het op orde houden van de winkel. Buiten het werk in de winkel behoort het bijhouden de administratie van o.a. reparaties en geregeld telefonisch of mailcontact met klanten tot jouw takenpakket. Gaandeweg zul je bergen kennis opbouwen van zowel de geschiedenis en techniek van onze horloges.

Profiel:

  • Parttime, minimaal 16 uur
  • Beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag
  • Passie voor het horlogevak
  • Ervaring in de verkoop; juweliersbranche is een pré
  • Je bent sociaal, zelfstandig, verantwoordelijk en klantgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; in woord en geschrift

Wij bieden

  • Een inspirerende werkomgeving met een hecht en zeer gepassioneerd team
  • Markt conform salaris
  • Bonusregeling
  • Ruimte voor initiatief en verbetering

Wie zijn wij:

Amsterdam Watch Company is opgericht in 2001 door Toesja de Vries en Roel van den Haak; beide afgestudeerd aan de Horlogemakersvakschool in Hoorn. Ons hechte team bestaat uit bekwaamde specialisten uit het horloge- of juweliersvak. Naast hard werken, is het voor ons ook belangrijk dat er ook goed gelachen kan worden; het liefst onder het genot van een kopje koffie met gebak.

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV en recente pasfoto naar Roel@awco.nl 

Of stuur een handgeschreven brief (onze voorkeur) naar:

Amsterdam Watch Company
Reestraat 3
1016DM Amsterdam
t.a.v. Roel van den Haak

Vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op en vraag naar Roel van den Haak, via: (020) 3892789.

Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen na ontvangst jouw sollicitatiebrief via e-mail of telefonisch te reageren.