Thomas

Watch Expert

Maak kennis met Thomas, de man van de details en de brede kennis van horloges. Nouja, laten we eerlijk zijn, hij verrast ons met zijn kennis over van alles omdat hij een scherpe onderzoeker is en graag diep in onderwerpen duikt die hem interesseren. Je komt Thomas tegen in de winkel en achter de schermen is hij druk met het schrijven van de mooiste blogs en de verhalen bij horloges die we continu uploaden.

In zijn vrije tijd is Thomas hobby-goudsmid en ontwerpt hij de mooiste sieraden. Zijn talent voor vakmanschap is ook een grote plus voor AWCo. Hij restaureert oude Rolex banden en brengt ze terug naar hun oude glorie. Zijn creatieve interesses zijn echter niet beperkt tot goud en staal. Hij barbecuet ook op wetenschappelijk niveau!

Samen met zijn verloofde Roos koken ze de meest ingewikkelde gerechten voor vrienden en familie. En dan is hij ook nog fanatiek wannabe-gitarist, hoewel hij als kind al drums speelde op North Sea Jazz festival. Zijn muziekliefde beperkt zich niet tot instrumenten. Hij dropt ook Snoop Dogg lyrics als het even nodig is.

E-mail: thomas@awco.nl

Our team

Roy