Sandra

Watch expert

Bekend om haar vrolijke houding en welbespraaktheid, Sandra is onderdeel van het Amsterdam Watch Company team sinds 2013. Nadat ze jarenlang store manager is geweest in de juweliersbranche, is nu gespecialiseerd in allerlei soorten premium horloges en merken; zowel vintage als nieuw.

Bij AWCo is Sandra degene die altijd lacht en in is voor een gezellig praatje. Daarom zijn veel van onze terugkomende klanten altijd erg blij om door haar verwelkomt te worden. Ze is is altijd bereid een stap extra te maken, voor zowel klanten als haar collega’s. En met gemakt weet zie iedereen op het gemak te stellen en ze thuis te laten voelen. Met haar eindeloze interesse in mensen en hun horloges, is ze altijd opzoek naar meer informatie en details. Om je vervolgens beter te leren kennen en achter het volledige verhaal van een horloge te komen.

In haar vrije tijd, spendeert ze veel tijd met vrienden, familie en haar tiener zoon in Hilversum. Samen met Boris gaat ze geregeld naar een Nederlandstalig concert. En van tijd tot tijd vind je haar achterop een snelle motor of is ze opzoek naar bijzondere pareltjes op vlooienmarkten.

Our team

Roy