Open sollicitatie
Watch Expert m/v

Ben je gepassioneerd door horloges en wil je deel uitmaken van ons team? Bij Amsterdam Watch Company zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen met een liefde voor horloges.

Waarom wij

Amsterdam Watch Company is dé ultieme bestemming voor vintage en luxe horloges. Met meer dan twee decennia aan passie en expertise hebben we een onbetwiste reputatie opgebouwd in het verzamelen en verhandelen van horloges die geschiedenis ademen. We bevinden ons midden in het bruisende hart van Amsterdam, waar we zowel de erfenis van horlogemaken koesteren als de grenzen van innovatie verleggen.

Dit vinden we leuk

We verwelkomen horloge en vintage enthousiastelingen met passie, expertise, klantgerichtheid en innovatieve ideeën. Of je nu ervaring hebt in horloges, verkoop, klantenservice of een aanverwant gebied, we horen graag van je.

Solliciteren maar!

Stuur je sollicitatie naar info@awco.nl. Ook als er momenteel geen specifieke vacatures zijn, zijn we altijd geïnteresseerd in talent. Sluit je aan bij Amsterdam Watch Company en word een deel van onze horlogefamilie.

Jouw horlogereis begint hier. Solliciteer vandaag nog!