Jeff

Watch expert

Als jongste van het team, is Jeff de levendige ziel van AWCo sinds 2018. Ondanks zijn leeftijd heeft hij uitzonderlijk veel kennis van jong gebruikte horloges (hoe toevallig) en alle klassieke vintage pareltjes. Als part-time team lid zul je Jeff het vaakst tegenkomen in de winkel op zaterdag en achter de schermen is hij veel bezig met het schrijven van teksten over horloges die terugkomen op de website.

Doordeweeks vind je Jeff in de bibliotheek van de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij hard werkt aan zijn scriptie, zodat hij rond de zomer van 2019 zijn studie ‘Organisation Studies’ kan afronden. Wat zijn volgende stap zal zijn, weten we nog niet, maar er is een kleine kans dat hij afscheid van ons zal nemen om zijn master in het buitenland voort te zetten.

Jeff is geboren en getogen in het zuiden van Nederland, Breda. En met zijn zachte ‘g’ brengt hij de Brabantse gezelligheid naar Amsterdam. Die je het beste kunt ervaren onder het genot van een goed glas wijn en culinaire snacks. Hij is ook nog eens een enorme sneaker-verzamelaar en heeft een geweldige collectie!

Our team

Roy