Janneke

Back office

‘Onze’ Janneke is in 2010 bij AWCo komen werken. Roel en Janneke kennen elkaar van jaren terug. Ze waren collega’s bij een bedrijf waar Janneke verantwoordelijk was voor alle horlogefournituren en accessoires voor vele jaren. Toen Roel en Toesja opzoek waren naar ondersteuning, was Janneke superenthousiast om zich aan te sluiten bij het team.

Al jarenlang werkt Janneke in de horlogewereld. Ze ziet al onze ingewikkelde inkomende reparaties voorbij komen en weet precies hoe ze ervoor kan zorgen dat dit goed gedocumenteerd wordt in ons systeem. En, als je een item op onze website gekocht hebt, is de kans groot dat zij ervoor zorgt dat het pakketje goed en wel bij je aankomt.

In haar vrije tijd vind ze het heerlijk om te reizen. En, met een Italiaanse man en tweede huis in Italië, kan ze alles vertellen over dit geweldige land. Zelfs met een paar woorden in het Italiaans! Ze is ook een zeer getalenteerde kok en ontwikkeld zich nog steeds door af en toe een kookcursus te volgen met haar vriendinnen. En om een beetje in vorm te blijven na al het lekkere eten, neemt ze eens in de week een duik in het zwembad om vervolgens flink wat baantjes te trekken.

Our team

Roy