Hilde

Fotograaf & Branding

Onze huisfotograaf en specialist in alle on en off line communicatie, Hilde, is essentieel geworden voor het team van Amsterdam Watch Company sinds ze bij ons is komen werken in 2017. Haar focus lag op onze in-house product- en sfeerfotografie en de AWCo ervaring in uiting naar onze klanten. Een uitdaging die ze met beide handen aanpakte zonder enige twijfel. Iets wat geresulteerd heeft in een geheel eigen AWCo handelsmerk.

Naast haar part-time functie bij AWCo, focust Hilde zich op haar freelance job als fotograaf van zowel mensen als producten. Ze is gespecialiseerd in het scherp en karaktervol fotograferen van horloges; iets wat een op zichzelf staande discipline is in de horlogewereld. En, na een tijdje werkend bij ons, begrijpt ze ook steeds beter de horlogeterminologie die voorbij komt op kantoor.

Samen met haar vriend geniet ze van het bruisende nachtleven van Amsterdam. En overdag word ze superblij van klussen of een Ikea kast in elkaar zetten. Wat zo gek nog niet is, met mode als haar inspiratiebron. Gedreven door licht, loopt ze samen met haar camera door de straten van Amsterdam, opzoek naar mooie shots. Of ze gebruikte haar muze, ruwhaar teckel Jaap, die een eigen Instagram pagina heeft met een wereldwijde fanbase.

Our team

Roy