Frans

Watch expert

Oude rot in het vak, Frans kwam team AWCo een in 2017 versterken, maar is al jaren een goede vriend en collega van Roel en Toesja. Hij is actief in het horlogevak vanaf jonge leeftijd en heeft de wereld rondgereisd om allerlei verborgen schatten te vinden.

Noem een willekeurig vintage horloge en hij heeft het in zijn handen gehad. Om die reden is Frans bekend om zijn uitzonderlijke algemene kennis van vintage horloges. En, met zijn extreem positieve en open houding, weet hij als de beste hoe hij je snel thuis kan laten voelen in de ‘o zo’ ingewikkelde horlogewereld. Elke vraag wordt met zeeën van geduld beantwoord, wat ervoor zorgt dat je de winkel altijd uitloopt met iets om over na te denken.

Naast zijn passie voor vintage horloges, is Frans ook een grote fan van sport. Er gaat geen dag voorbij dat hij leest en praat over sport of het zelf beoefend. Fietsen door de bergen van Toscane of de duinen van Bergen, zwemmen in de ijskoude zee, een potje squash of tennis; hij is er altijd voor te porren!

Our team

Roy