AWCo Corona maatregelen

Laast geüpdatet: Woensdag 18 maart, 16:58

Ook wij, bij AWCo, zijn genoodzaakt onze werkwijze aan te passen om optimaal door de actuele COVID-19 uitbraak te manoeuvreren. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te blijven, terwijl we uw en onze gezondheid de hoogste prioriteit geven.


Om deze dagen iets minder saai te maken, krijgt u een jaarabonnement van Spotify of Netflix cadeau aan bij aankoop van een horloge! Deze kunt u zelf in gebruik nemen of cadeau doen aan iemand die het harder nodig heeft.


Wij nemen de volgende maatregelen in onze winkel:
•       De winkel draait in afgeslankte vorm. We hebben minder mensen op de vloer en niet alle producten in de winkel. Komt u voor een specifiek horloge, bel of email dan even van tevoren.
•       Het kan voorkomen dat wachttijden in de winkel langer zijn dan normaal, wij vragen uw begrip hiervoor.
•       Onze openingstijden zijn gewijzigd. Op onze reguliere openingsdagen zijn wij geopend tot 17:00 in plaats van 18:00. We bekijken de situatie van dag tot dag op basis van actuele voorschriften en onze eigen bevindingen. Bij twijfel, belt u ons gerust voorafgaand aan uw bezoek.
•       We helpen u natuurlijk het liefst via onze webshop en email. Houd onze social media in de gaten voor aantrekkelijke online-only acties. Deze zetten wij nu tijdelijk in als dank voor uw begrip en flexibiliteit.
•       Uw reparaties worden gewoon verwerkt door onze horlogemakers.
•       Ook wij geven natuurlijk even geen handen en houden zoveel mogelijk gepaste afstand. Houdt er echter rekening mee dat onze winkel geen mogelijkheid biedt tot totale isolatie tussen bezoeker en medewerker.

Het gehele AWCo team dankt u voor uw begrip en wenst u, en uw geliefden, goede gezondheid toe in deze bijzondere tijd. We hopen u snel weer als vanouds te bedienen met onze gedeelde passie voor horloges!

Team AWCo