SOLD
IMG_1596IMG_1596

Ariadne staal

Amsterdam Watch Company is sinds 2002 officieel verkooppunt van het Nederlands merk Christiaan Van Der Klaauw. Een merk met allure en vooral bekend (intussen ook internationaal) vanwege de schitterende astronomische complicaties.

Het model dat wij u hier aanbieden is een gebruikte Christiaan Van Der Klaauw Ariadne uit 2007. Via inruil verkregen en recentelijk geserviced door Van Der Klaauw. Dit horloge heeft een stalen kast en nog het oude logo op de wijzerplaat. Voorzien van verschillende functies, zoals chronograaf, dag, maand en datum, maanstand en een 24-uurs wijzer. Het klassieke design is licht geëvolueerd maar het model wordt nog steeds nieuw verkocht. Dit horloge heeft enkele jaren ervaring, maar is klaar om weer gedragen te worden. De rotor is prachtig met de hand bewerkt en van 18k geelgoud, destijds extra besteld bij dit horloge.

Het horloge is voorzien van een jaar garantie en heeft nieuwe lederen band met originele vouwsluiting. Zoekt u een hoogstaand Nederlands product? Bekijk eens de foto’s en laat u overtuigen van dit prachtige horloge. We leveren het horloge met de originele doos, garantiepapieren en 2017 servicepapieren.

Bouwjaar: 2007

Diameter: 41 mm

Bijzonderheid: 18k handgemaakte rotor

SOLD

Out of stock

Contact us

Got your attention? We’re here to help.

Speak to us right away

Or, send a message

: rprothuizen@gmail.com
Email: rprothuizen@gmail.com
: 
Bericht: Goedendag,
Ik ben serieus geïnteresseerd in dit van der Klaauw horloge.
Graag kom ik dit dinsdag bekijken en verzoek u vriendelijk dit horloge "on hold" te zetten voor mij....
Bij voorbaat dank
Vriendelijke groet,

Rolf Rothuizen
PRODUCT : https://www.awco.nl/?p=403980 Voornaam: Rolf
Achternaam: Rothuizen
Telefoon: 0650874838